dinsdag 16 maart 2010

Mjuks aflevering 30

Ten eerste! ga naar Mjuks.nl voor de nieuwe aflevering.
Sinds het begin van dit semester zijn we bezig met de eerste aflevering van Mjuks, vandaag was de dag dat iedereen hem te zien kreeg.

8 Item, maken de eerste aflevering waar ik aan mee heb gewerkt met Mjuks.
Het was hard werken vanaf het begin en dat deed ik graag en het heeft geloond. De aflevering had hier een daar wat fouten maar daar moeten we met z'n alle van leren.

3D, Het hapje van de maand, Back to basics, Rent a bob, Chatroulette, Lan party, Belegger en MMA. Dit zijn alle items. (Ik zelf ben de presentator bij Het hapje van de maand) Alle items zijn goed over na gedacht door de groepen. De concepten van de items waren erg goed, helaas was de uitwerking van sommige wat minder. Maar dit was nog maar de eerste aflevering, dat betekend dat er veel geleerd kan worden van de aflevering en veel verbeterd kan worden voor de volgende.

We hebben die middag veel tips gehad van Eric en Chris. Veel feedback waar iedereen wel iets aan heeft gehad. Er kwam ook veel feedback vanuit de groep zelf. Het was erg goed om te zien dat iedereen zijn of haar ervaring wilde delen met de groep.

Een belangrijke tip die we kregen en waar we ook als Mjuks management al mee zaten is dat we Mjuks crossmedialer moeten maken. Hierover gaan we binnenkort brainstormen met de hele groep.

Maargoed, 1aflevering gehad, op naar aflevering 2

Mjuks out!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten