vrijdag 22 oktober 2010

It's time to change the concept... again!

Ik vond het wel weer eens tijd om even bij te praten over het project omdat er de afgelopen weken weer veel gebeurd is, wat positief is en negatief.

De laatste keer dat ik iets poste over het project waren we nog niet zeker wat we nou moesten verwachten van het project, of we wel door moesten gaan of dat we het project terug moesten geven. Deze vragen irriteerde mij behoorlijk omdat het nogal dwars zat. Ik wil dit semester wel gewoon genoeg punten halen en wel goed bezig zijn, maar als niet eens duidelijk is of het project wel echt door gaat word punten halen ook lastig.

Uiteindelijk kregen we dan van onze opdracht gever te horen dat ze de 'Go' hebben gehad van Friesland marketing. De volgende stap was voor ons om concepten te bedenken voor video's. Dit hebben we gedaan en hier hebben we een aantal storyboards voor gemaakt, vervolgens hebben we dit gepresenteerd aan Gameship. Gameship was erg positief over de concepten... alleen kregen we te horen dat het concept weer was veranderd. Maar het veranderen van het concept gebeurde niet 1 keer, dit is nu al meer als 3 keer gebeurd.

Dus als het concept nu constant veranderd moeten wij dus ook telkens opnieuw onze video aanpassen op hun concept. Dit word nu wel heel frustrerend, maar veel kunnen wij er ook niet aan doen, wij moeten gewoon accepteren wat Friesland Marketing wil.

Dinsdag is een deadline voor een nieuwe video en daar zullen we ons maar aan moeten houden.

JB out

Geen opmerkingen:

Een reactie posten