maandag 8 november 2010

Sum 41 was EPIC


Afgelopen vrijdag ben ik met een vriend van mij in Tilburg geweest om het concert bij te wonen van Sum 41, een band die 10 jaar geleden een beetje opkwam door onder andere de 'American Pie' films. Echte punkrock muziek dus.

Het hele concert was 1 grote mosh pit, als je niet weet wat dat is.. zoek het dan maar op op youtube. Ook was het niet toegestaan te crowdsurfen maar dat werd zo regelmatig gedaan dat was niet meer tegen te houden. Maar het concert was fantastisch! de muziek was live ontzettend goed en het was een super toffe show!








New project new opportunities

Het maken van een video clip is iets wat ik al graag een tijdje wilde doen. Het project word geleid door Ronnie Boelens, een vriend, een oud klasgenoot en nu de project leider.

De videoclip moet gemaakt worden voor de band Monstertux een band bestaande uit 5 leden, zanger en gitaar: Sjoerd van Kammen, Bas: Erik van Veen, Keyboard: Marjo Douma, Drum: Erik Schippers en op Gitaar: Derek Kuipers. De band komt binnenkort uit met een nieuw album, wij zullen daarvoor de eerste clip maken.

Vandaag kregen we voor het eerst een beta te horen van het nummer waarvoor we de clip gaan maken, vervolgens hebben we gebrainstormd over mogelijkheden voor de clip, daar zullen we later deze week op verder gaan denken.

Eindelijk een project waar ik in ieder geval weer me ei kwijt kan!


The end of a project

Vorige week heb ik besloten te stoppen met het Gameship project. Het was gewoon niet meer te doen voor mij, jammer maar helaas.

We zijn nu een half semester bezig met het project en het heeft z'n plus punten gehad maar ook heel veel minpunten. Het begon met het gedoe dat toen wij aan het begin van het semester begonnen aan dit project dat onze opdracht gever (gameship) nog niet eens een 'Go' hadden gekregen van hun opdracht gever (Friesland Marketing) en daarna is er nog heel wat mis communicatie geweest tussen de NHL en Gameship, maar uiteindelijk wisten wij en de andere partijen het project redelijk op de baan te krijgen. Maar toen kwam er bij dat het concept van Gameship nog niet helemaal goed was ook met het budget wat ze zouden krijgen, dus het concept werd maar kleiner en kleiner en vervolgens moesten wij constant de concepten die wij bedacht hadden voor de video's aanpassen en uiteindelijk terug brengen naar maar 1 video.

Dat was het punt waar ik erachter kwam dat in dit project niet meer veel voor mij te halen viel. Aangezien we alleen maar bezig waren met concepten en ik daar in vorige semester al reeds genoeg punten voor gehaald had. Ik ben aan dit semester begonnen met het doel dat ik veel wilde gaan produceren maar de enige manier waar ik daar aantoe kwam was als ik zelf een camera mee nam om bijvoorbeeld een skateboard video te maken of basketbal ging filmen.

Ik ben vervolgens de groep uitgegaan en heb een aantal belletjes gepleegd en ga nu verder met het maken van een videoclip voor een band..

Jeroen out!