zondag 29 augustus 2010

Sum 41


Van het weekend heb ik kaarten geboekt voor het concert van de band Sum41. Het is een Canadese punkrock band waar ik voorheen heel veel naar heb geluisterd en toen ik hoorde dat ze kwamen optreden in Nederland heb ik ook niet lang getwijfeld en meteen kaarten besteld!

Het optreden is op 5 November in de 013 in Tilburg, waar ik ook vorig jaar Paramore heb gezien. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij ticketmaster.nl kaarten zijn €20,- per stuk!

Bij het concert hoop ik net zoals bij Paramore, Coldplay en Billy Talent een aantal goede foto's te kunnen maken.

Return to normal life...

Morgen gaat het allemaal weer beginnen, de gekte, de druk, deadlines, projecten etc! Naja het zal ook allemaal wel meevallen. In ieder geval, de vakantie zit erop en mijn 3e jaar op CMD kan beginnen.

De afgelopen week ben ik eigenlijk al behoorlijk wat bezig geweest met school. Op het moment is het zo dat iedereen die nog niet zijn Propedeuse binnen heeft van de opleiding word getrapt, dus er waren een aantal mensen die in de laatste dagen voor de deuren van de opleiding weer officieel open gaan even hard aan de slag moesten. Zo ben ik afgelopen week naar Micha geweest die bezig was om een video te maken om daarmee nog zijn laatste punten te kunnen binnen halen voor zijn propedeuse. Samen met nog een paar anderen hebben we een klein feestje gebouwd in zijn woon kamer. De muziek mocht er zeker wezen doordat Thomas een DJ set had geregeld waar Thomas achter stond en even liet zien waarom hij al een aantal jaar op feesten de DJ is. De deadline voor de propedeuse in 1september dus aankomende dinsdag, als mensen het dan nog niet hebben zien we die helaas niet meer terug...

Mijn eerste punten heb ik ook alweer binnen gehaald afgelopen vrijdag, naja dat waren eigenlijk nog punten die ik moest halen vorig semester, maargoed dat moest dus nog even gedaan worden. Ik moest mijn reflectie laten keuren aan een leraar om zo mijn Groth & Reflection punten te krijgen. Mijn reflectie werd goed gekeurd, maar kreeg nog wel wat punten als advies voor mijn volgende reflectie
- To the Point, blijf bij wat JIJ bedacht, uitgevoerd, geleerd hebt
- Reflecteer veel!!!
- Lees de handleiding tot goede reflectie -> PPO
Maargoed zoals ik zei was mijn reflectie goed gekeurd en zijn de eerst punten al in mijn zak, met de hoop dat ik dit semester weer veel ga binnen halen.

JB out

dinsdag 24 augustus 2010

I'm back!

Hallo mensen die de moeite doen om mijn blog te lezen.
Het is al weer een tijdje terug dat ik voor het laatst gepost heb, dus ik heb nog wat in te halen!

Mjuks 2010
Als laatste aflevering van Mjuks zouden we een live uitzending doen, dit is helaas niet door gegaan.
Te veel mensen in de groep zagen het niet meer zitten, de motivatie was helemaal weg. Ik baalde daar best wel heel erg van. Het blijkt dus dat mensen vooral voor hun punten willen gaan en het ze niet echt boeit als we een toffe live uitzending in elkaar weten te zetten.

In het komende semester ben ik zeker wel vanplan om een live uitzending te doen, zo zijn er nog een paar mensen die dit wel met mij willen gaan doen dus dat kunnen jullie binnenkort verwachten.

Vakantie
Even ertussenuit, dat was de bedoeling, na hard te hebben gewerkt bij Mjuks. Maar ja even rusten zat er niet echt bij, aangezien ik een leuke vakantie wilde hebben naar Ierland, waar mijn vriendin woont, die vrij snel nadat het Mjuks seizoen voorbij was weer terug was gegaan naar haar eigen land.

Dus een deel van de vakantie ben ik gaan werken. Maar ik kreeg deze vakantie ook een aanbod om een festival te bezoek, maar daar moest ik dan wel werken, naja aangezien ik het geld nodig heb en ik naar een festival toe mag, gratis... heb ik de kans gegrepen.
Het festival was waar ik heen ging was de Zwarte Cross, wat bij Lichtvoorde is, in de buurt van de Duitse grens. Wat moest ik doen? werken in een surinaamse tent! En ik kan je vertellen, het is het beste werk wat ik ooit gedaan heb! en dat is omdat de sfeer zo ontzettend goed is! de mensen met wie je samen werkt, de soms bezopen, soms erg bezopen festival gangers en het heerlijke eten, gezamelijk maakt het een super leuke baan.

Dus toen ik mijn geld voor mekaar had, heb ik het vliegtuig gepakt naar Ierland. Het was voor mij de eerste keer vliegen dus dat was even wennen maar ik vond het heel erg vet, niet dat het vliegen super lang was, voor je het weet was ik alweer geland.

2 Nachten door gebracht in Dublin wat een super leuke stad is, vooral het uitgaan! 's avonds in alle pubs, je zal daar waarschijnlijk geen avond tegen komen dat er nergens live muziek word gespeeld.

Vervolgens ben ik naar m'n vriendins huis gegaan, dat in het westen is van Ierland in een stadje genaamd Ballina. daar heb ik de rest van mijn vakantie doorgebracht, beetje sight seeing en lekker rustig aan gedaan.

Ierland is gewoon een heel mooi land, bij ons in Nederland is alles veelste plat! en kroegen zijn gewoon saai, je moet vantevoren weten of er live muziek gespeeld word anders mis je het, als je een pub binnenloopt in Dublin is het bijna wel zeker dat er live muziek is!

Weer terug in Nederland kreeg ik al snel te horen dat Zwarte Cross niet het enige festival was waar ik zou werken. Ik werd ook mee gevraagd naar het beste festival van Nederland, namelijk Lowlands! Hier heb ik opnieuw erg van genoten om te werken, niet alleen omdat het wederom erg gezellig was maar ook omdat ik de kans kreeg om Blink 182 live te zien! Dat was gewoon een band die ik altijd al eens wilde zien. Daarnaast heb ik heerlijk genoten van een hard werkend maar zeer gezellig weekend.

Jaar 3 CMD
Vandaag is dat mijn officieel laatste dag vakantie, morgen heb ik alweer mijn eerste afspraak staan met een docent. Daarna begint volgende week het normale leven weer.
Het komende semester zal ik weer in de minor crossmedia zitten, dit maar zal ik samen met nog een paar groeps genoten namelijk Thomas, Wesley en Mischa bezig gaan met een bedrijfje wat video producties maakt voor klanten. Ik hoop hiermee meer bezig te zullen zijn met het zelf produceren van video's en niet alleen bezig zijn met het managen wat vooral aanbod kwam toen ik werkte in Mjuks als Assistent producent.

Maar ik ben er weer klaar voor.
JB out!